worldmap white

Geautomatiseerd vloeibaar ijscontainersysteem voor Colruyt

Geautomatiseerd vloeibaar ijscontainersysteem voor Colruyt

Projectoverzicht

Elten Logistic Systems is trots om zijn op maat gemaakte Automatisch Vloeibaar IJs Container Systeem te presenteren, speciaal ontworpen voor Colruyt in België. Dit geavanceerde systeem optimaliseert het transport van ijscontainers van Colruyt, wat zorgt voor efficiëntie en betrouwbaarheid in de koudeketenlogistiek.

Belangrijke Kenmerken

  • Geautomatiseerd Transportsysteem: Onze innovatieve transportoplossing verplaatst containers naadloos door verschillende fasen van vulling en opslag.
  • Eltrack Transporttechnologie: Met behulp van het Eltrack-systeem worden containers efficiënt naar een gekoelde omgeving vervoerd waar ze worden voorbereid op het vullen van producten.
  • Automatisch Vulstation: In het hart van ons systeem injecteert het automatische vulstation snel en nauwkeurig vloeibaar ijs in de containers, cruciaal voor het handhaven van de optimale producttemperatuur.

Procesoverzicht

  • Containerbehandeling: Met behulp van een vorkheftruck worden lege containers in een van de zes aangewezen invoerbanen geplaatst, elk uitgerust met groene verlichting voor statusindicatie van doorgaan/niet doorgaan.
  • Vervoer naar Koude Zone: De containers worden naar een 2°C gebied verplaatst, waar ze worden uitgelijnd met het vulstation.
  • Vullen en Verzegelen: Het automatische vulstation injecteert de vooraf bepaalde hoeveelheid vloeibaar ijs. Eenmaal gevuld wegen de containers ongeveer 580 kg.
  • Oriëntatie en Ophalen: Een draaitafel past de oriëntatie van de container aan voor ophalen door de T-wagen, die ze vervolgens naar de uitvoerbanen transporteert.
  • Kwaliteitscontrole: Containers ondergaan een grondige controle. Die met incorrecte vullingen worden omgeleid naar een afkeurbaan voor verdere inspectie door operators.

Buffer voor gevulde containers

Gevulde containers worden opgeslagen in de bufferzone voordat ze op vorkheftrucks worden geladen voor distributie. Dit proces wordt als voltooid gemarkeerd zodra een groen licht gereedheid aangeeft.

Projectimpact

De implementatie van onze producten en machines voor de Automatische Vloeibaar IJs Containers heeft de efficiëntie van de supply chain operaties van Colruyt aanzienlijk verbeterd. Onze oplossing minimaliseert niet alleen handarbeid, maar verhoogt ook de snelheid en nauwkeurigheid van het transporteren van bevroren producten.

Voor meer details over onze producten en om te zien hoe Elten Logistic Systems uw logistieke behoeften kan optimaliseren, bezoek onze productpagina of neem contact met ons op.

Overzicht

Producten en oplossingen

Bekijk de producten en oplossingen van Elten Logistic Systems.

Bekijk

Elten Logistic Systems: 7 redenen waarom

 

Standaardoplossingen

 

Robuust ontwerp

 

Ergonomisch en veilig

 

Hoge capaciteit en betrouwbaarheid

 

Langetermijnvisie

 

Low cost of ownership

 

24/7 beschikbaarheid

Voorbeelden
Producten
Projecten

Elten Logistic Systems: 7 redenen waarom 

 

Standaardoplossingen

 

Robuust ontwerp

 

Ergonomisch en veilig

 

Hoge capaciteit en betrouwbaarheid

 

Langetermijnvisie

 

Low cost of ownership

 

24/7 beschikbaarheid

Wilt u meer weten? Neem contact op
Verspreiding
Worldmap
Informatie

Wilt u meer weten over Elten?

Laat dan uw gegevens achter, want wij beantwoorden graag al uw vragen.

Elten Logistic Systems - Nederlands