worldmap white

Over Elten Logistic Systems

Over Elten Logistic Systems

Uw bedrijf verwerkt steeds grotere volumes, terwijl uw klanten gewend zijn voorraden steeds sneller te ontvangen. Ondertussen concurreert u steeds meer met buitenlandse productiebedrijven. Hoe blijft u vooroplopen?

Elten Logistic Systems engineert niet op het randje

Natuurlijk ontwikkelt Elten continu nieuwe producten, met de nieuwste technologie. De belangrijkste reden waarom klanten als Albert Heijn en Amazon, maar ook lokale bedrijven, al jarenlang voor Elten kiezen, blijft het onderscheidende Elten-principe: ‘doordachte eenvoud’.

De engineers van Elten besteden per jaar 20,000 uur aan het ontwikkelen van simpelere machines. Machines die beter presteren en langer meegaan. Machines met minder onderdelen, minder kans op storingen en een lower cost of ownership.

Het resultaat?

  • Uw productie behoudt de hoogst mogelijke continuïteit.
  • U bespaart geld, tijd en ruimte op reserveonderdelen.
  • Klanten kiezen voor u vanwege leverbetrouwbaarheid.

De beste oplossing voor uw logistieke proces

Bij Elten vindt u ook voor uw logistieke proces een passende oplossing. Of u nu een standaardmachine zoekt of een machine op maat, een integreerbare standalone machine of een volledig turnkey-systeem. Zelfs voor bijzonder hoge capaciteiten, kleinere ruimtes en afwijkende formaten biedt Elten een oplossing.

Tijdige levering

Sinds 1981 is Elten optimaal ingespeeld op de wensen van haar klanten. Als projectenbureau voor (internationale) opdrachtgevers werkt Elten samen met vaste partners en toeleveranciers, deskundig, vast personeel en flexibel inzetbare medewerkers. Daardoor is tijdelijk opschalen voor grotere projecten mogelijk.

Probleemloze installatie 

De juiste specificaties zorgen voor een probleemloze installatie. Naast de uitgebreide inventarisatie en 3D-tekeningen nodigt Elten u uit om bestaande installaties te komen bekijken. Zo begrijpt u precies hoe de machines werken. De machines worden vervolgens intern geassembleerd en getest. Tijdens de afname ziet u de machines werken, zodat u voor de levering met een gerust hart goedkeuring kan geven.

Eenvoudige operatie

Elten maakt uw machines startklaar en traint uw operators via demonstraties en het gezamenlijk doornemen van handleidingen. Met 24/7 remote support, een eenvoudig bestelsysteem en een (half)jaarlijkse, preventieve onderhoudsbeurt bent u verzekerd van het continue functioneren van uw machines.

Bent u benieuwd wat Elten voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Stuur een e-mail Bel +31(0) 36 - 547 4080

Gerwin Achterberg - CEO Elten Logistic Systems B.V.

Gerwin Achterberg
Stuur een e-mail

Hilbert Achterberg - SEO Elten Logistic Systems

Hilbert Achterberg
Stuur een e-mail

Arie Achterberg - CEO Elten Logistic Systems B.V.

Arie Achterberg
Stuur een e-mail

Nieuws
Vacatures

Vacatures bij Elten Logistic Systems

Elten Logistic Systems is continu op zoek naar innovatief talent om onze diensten en producten te verbeteren.

Vacatures

Verspreiding
Worldmap
Informatie

Wilt u meer weten over Elten?

Laat dan uw gegevens achter, want wij beantwoorden graag al uw vragen.