worldmap white

Transportsysteem voor rolcontainers bij de grootste supermarktketen in Nederland.

Transportsysteem voor rolcontainers bij de grootste supermarktketen in Nederland.

Voor een van de grootste supermarktketens in Nederland heeft Elten meerdere transportsystemen voor rolcontainers geleverd, zowel voor lege als beladen rolcontainers.

Met behulp van een EPT worden meerdere geneste rolcontainers in een van de zes bufferbanen geplaatst. Na het positioneren van de rolcontainers in de bufferbaan, transporteert het Eltrack Transportsysteem de rolcontainers naar de uitvoer. Bij de uitvoer haalt de operator handmatig één geneste rolcontainer uit de bufferbaan en monteert deze in elkaar.

De geassembleerde lege rolcontainers worden door de operator naar de rolcontainercontrole gebracht. Verschillende onderdelen van de rolcontainer worden mechanisch gecontroleerd voordat deze geaccepteerd wordt en in het geautomatiseerde systeem wordt getransporteerd.

De geassembleerde lege rolcontainers worden naar de uitvoer getransporteerd. Bij de uitvoer wordt een enkele lege rolcontainer door de Transfer Unit gegrepen, opgetild en gepositioneerd op de Chain Conveyor. Vervolgens wordt de tweede lege rolcontainer gegrepen, opgetild en gepositioneerd op de Chain Conveyor. De T-car wordt voor de 2 lege rolcontainers gepositioneerd en beide rolcontainers worden op de T-car geladen. De T-car transporteert de 2 lege rolcontainers naar de juiste RC-loader. Na het lossen komt de T-car weer terug bij de laadpositie.

Een van de bufferbanen transporteert twee lege rolcontainers naar de tweede verdieping. Daar worden de lege rolcontainers gebufferd en naar de uitvoer getransporteerd. Bij de uitvoer haalt de operator handmatig één geassembleerde rolcontainer uit de bufferbaan.

Op de tweede verdieping wordt een EPT met vier beladen rolcontainers op de laadpositie geplaatst. Met behulp van aangedreven transportbanden en kettingtransporteurs worden de beladen rolcontainers naar de lift getransporteerd. Wanneer de twee beladen rolcontainers voor de lift staan, gaan de deuren automatisch open, worden de rolcontainers geladen (maximaal 2 tegelijk) en gaan de deuren weer dicht.

De lift wordt nu naar de begane grond gebracht en gelost. De twee beladen rolcontainers worden naar de lospositie getransporteerd.

Overzicht

Producten en oplossingen

Bekijk de producten en oplossingen van Elten Logistic Systems.

Bekijk

Elten Logistic Systems: 7 redenen waarom

 

Standaardoplossingen

 

Robuust ontwerp

 

Ergonomisch en veilig

 

Hoge capaciteit en betrouwbaarheid

 

Langetermijnvisie

 

Low cost of ownership

 

24/7 beschikbaarheid

Voorbeelden
Producten
Projecten

Elten Logistic Systems: 7 redenen waarom 

 

Standaardoplossingen

 

Robuust ontwerp

 

Ergonomisch en veilig

 

Hoge capaciteit en betrouwbaarheid

 

Langetermijnvisie

 

Low cost of ownership

 

24/7 beschikbaarheid

Wilt u meer weten? Neem contact op
Verspreiding
Worldmap
Informatie

Wilt u meer weten over Elten?

Laat dan uw gegevens achter, want wij beantwoorden graag al uw vragen.

Elten Logistic Systems - Nederlands