worldmap white

Logistieke oplossingen voor temperatuurgecontroleerde logistiek

Logistieke oplossingen voor temperatuurgecontroleerde logistiek

Elten Logistic Systems biedt uitgebreide logistieke oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van diverse temperatuurgevoelige producten. Onze moderne en geavanceerde machines zorgen ervoor dat uw supply chain efficiënt en met een hoge doorvoertijd worden gehandled, onafhankelijk in welke temperatuurgecontroleerde omgeving.

Bevroren gebied: oplossingen onder 0°C

Bij Elten begrijpen we het cruciale belang van het handhaven van temperaturen onder het vriespunt voor diepvriesproducten. Elten Logistic Systems ontwikkelt machines om producten zoals ijs, diepvriesproducten en farmaceutische producten al tijdens het interne transport in topconditie te houden, zodat ze uw klanten of winkels precies bereiken zoals bedoeld.

Gekoelde ruimte: 0°C - 7°C

Onze koele supply chain mogelijkheden zijn specifiek gericht op producten die temperaturen tussen 0°C en 7°C vereisen. Dit segment is ideaal voor het behoud van de versheid van zuivelproducten, medicijnen,  fruit, groenten en andere bederfelijke waren. We gebruiken geavanceerde machines en materialen en nauwkeurige temperatuurmonitoring om de kwaliteit te behouden en de houdbaarheid te verlengen.

Omgevingsgebied: 7°C - 35°C

De oplossingen van Elten omvatten een breed scala aan machines voor producten die geen koeling behoeven, maar bewaard moeten worden binnen een temperatuurbereik van 7°C tot 35°C. Hiertoe behoren droge kruidenierswaren, ingeblikte goederen en niet-bederfelijke voedingsproducten, waardoor ze onder gecontroleerde temperaturen in perfecte staat blijven.

Hoe Elten uw supply chain kan verbeteren

Elten Logistic Systems blinkt uit in het integreren van deze gespecialiseerde temperatuurzones binnen een samenhangend supply chain-model. Of u nu distributieprocessen wilt stroomlijnen, de productintegriteit wilt verbeteren of de operationele kosten wilt verlagen, Elten biedt de expertise en technologie om dit mogelijk te maken. Onze oplossingen zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en zorgen voor een efficiënt en betrouwbaar beheer van uw producten, van herkomst tot bestemming.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen het perfecte klimaat voor uw producten te behouden tijdens hun logistieke reis.

Overzicht

Producten en oplossingen

Bekijk de producten en oplossingen van Elten Logistic Systems.

Bekijk

Elten Logistic Systems: 7 redenen waarom

 

Standaardoplossingen

 

Robuust ontwerp

 

Ergonomisch en veilig

 

Hoge capaciteit en betrouwbaarheid

 

Langetermijnvisie

 

Low cost of ownership

 

24/7 beschikbaarheid

Verspreiding
Worldmap
Informatie

Wilt u meer weten over Elten?

Laat dan uw gegevens achter, want wij beantwoorden graag al uw vragen.

Elten Logistic Systems - Nederlands