worldmap white

Elten kondigt uitbreiding aan met overname van een aangrenzend gebouw, waardoor het vloeroppervlak wordt verdrievoudigd

Elten kondigt uitbreiding aan met overname van een aangrenzend gebouw, waardoor het vloeroppervlak wordt verdrievoudigd

Grote uitbreiding markeert nieuw hoofdstuk voor Elten

In een belangrijke stap die een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis markeert, heeft Elten de aankoop aangekondigd van het gebouw naast de huidige locatie. Deze uitbreiding zal het vloeroppervlak van het bedrijf verdrievoudigen, wat een grote sprong voorwaarts betekent in zijn capaciteiten en diensten in de sectoren Warehousing en Airport.

 

 

Versterking van de marktpositie en activiteiten

Elten, een prominente speler in deze sectoren, beschouwt deze overname als een cruciale stap in de richting van versterking van haar marktpositie. De uitbreiding vertegenwoordigt niet alleen groei, maar ook een strategische consolidatie van de activiteiten. Het nieuwe gebouw brengt alle afdelingen van Elten onder één dak, wat een grotere synergie en efficiëntie bevordert.

Afdelingen verenigen voor meer efficiëntie

De integratie van logistiek, werkplaats, service en relevante kantoren in deze uitgebreide ruimte zal naar verwachting de activiteiten van Elten stroomlijnen, waardoor hun vermogen om hun gewaardeerde klanten effectiever te bedienen wordt vergroot. Deze hereniging van afdelingen wordt gezien als een sleutelfactor bij het verbeteren van zowel de interne communicatie als de algehele dienstverlening.

Enthousiasme en toekomstperspectieven

De toegevoegde video waarin de lege nieuwe locatie wordt getoond, heeft voor enthousiasme gezorgd bij zowel belanghebbenden als werknemers. Het ruime en goed gelegen gebouw belooft een mooie toekomst voor Elten, waardoor het grotere projecten kan aannemen en flexibeler kan reageren op de dynamische eisen van de Warehousing- en Airport-industrie.

Vooruitkijken: groei en innovatie

Terwijl het bedrijf aan deze spannende reis begint, blijft de focus liggen op het versterken van zijn marktaanwezigheid en het verbeteren van zijn serviceaanbod. De aankoop van het nieuwe gebouw is niet alleen een fysieke uitbreiding, maar een bewijs van Elten's visie om vooruit te komen en samen met haar klanten te groeien in een steeds evoluerende markt.

Wat gaat er veranderen?

Wanneer we gaan verhuizen naar deze nieuwe locatie krijgen leveranciers en klanten ruim op tijd een update van de gewijzigde situatie via hun contactpersoon binnen Elten Logistic Systems.

Overzicht

Producten en oplossingen

Bekijk de producten en oplossingen van Elten Logistic Systems.

Bekijk

Elten Logistic Systems: 7 redenen waarom

 

Standaardoplossingen

 

Robuust ontwerp

 

Ergonomisch en veilig

 

Hoge capaciteit en betrouwbaarheid

 

Langetermijnvisie

 

Low cost of ownership

 

24/7 beschikbaarheid

Verspreiding
Worldmap
Informatie

Wilt u meer weten over Elten?

Laat dan uw gegevens achter, want wij beantwoorden graag al uw vragen.

Elten Logistic Systems - Nederlands