worldmap white

Krat uitvouwer op basis van krat ontstapelaar

Krat uitvouwer op basis van krat ontstapelaar

Een niet omkeerbare trend binnen de logistiek is de toepassing van klapkratten. Dat zijn kratten die als ze leeg zijn kunnen worden ingevouwen.

Dat zijn kratten die als ze leeg zijn kunnen worden ingevouwen, waardoor ze minder ruimte innemen bij de retourvrachten. Door de steeds langer wordende aan- en afvoer afstanden van producten of grondstoffen is het retourvolume steeds belangrijker geworden.

Binnen de productielocaties of inpakafdelingen geeft de klapkrat echter vaak meer werk, waardoor de verlaging in transportkosten weer voor een groot deel teniet wordt gedaan. Er zijn wel installaties die deze kratten uitvouwen, maar deze zijn vaak duur en ingewikkeld. Ook zijn ze groot en nemen een dure ruimte binnen uw bedrijf in.

Elten heeft op basis van een krat ontstapelaar een krat uitvouwer ontwikkeld en gemaakt welke slechts een klein oppervlak inneemt en dus direct voor elke productielijn of inpakstraat kan worden geplaatst. Deze machine werkt volgens het doordachte eenvoud concept.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze machine of wilt u eens praten over de mogelijkheden met uw kratten of bakken binnen uw bedrijf, neem dan contact met ons op.

Overzicht

Producten en oplossingen

Bekijk de producten en oplossingen van Elten Logistic Systems.

Bekijk

Elten Logistic Systems: 7 redenen waarom

 

Standaard oplossingen

 

Robuust ontwerp

 

Ergonomisch en veilig

 

Hoge capaciteit en betrouwbaarheid

 

Lange termijnvisie

 

Low cost of ownership

 

24/7 Beschikbaarheid

Verspreiding
Worldmap
Informatie

Wilt u meer weten over Elten?

Laat dan uw gegevens achter, want wij beantwoorden al uw vragen graag.

Elten Logistic Systems BV - Netherlands